Përkujtuesi juaj i përditshëm!

“Dhe këshillo, se vërtet këshilla u bën dobi besimtarëve.” [51:55]

Rreth nesh

Përkujtuesi Ditor është grup i thirrjes islame që synim ka aktivizimin e mendimit ditor për Allahun duke ofruar përmbajtje me kualitet të lartë.
1700

Video

Video

Koleksion i pasur i video-ve me ligjërata të hoxhallarëve më të njohur dhe të respektuar, si dhe video autoriale.

 

10

Vite

Aktivitete

Krahas aktivitetit digjital, Përkujtuesi Ditor organizon dhe promovon aktivitete fizike fetare që synojnë të forcojnë komunitetin musliman.

4000

Publikime

Dizajne të ndryshme

Sektori ynë i dizajnit ofron një koleksion artistik vizual që përfshin ajete kuranore, hadithe dhe thënie të dijetarëve.

Aplikacionet 'Falu' dhe 'Lexo'

Aplikacioni “Falu” ju ndihmon të mësoni faljen e namazit përmes videove që shpjegojnë hapat e çdo lëvizjeje në namaz. Ndërkohë, “Lexo” është aplikacioni për të mësuar leximin e Kuranit, ofruar përmes videove që ju udhëzojnë në mësimin e shkronjave dhe artikulimin e fjalëve me saktësi.

Koleksionet e videove

Përkujtuesi Ditor 2024 © Të gjitha të drejtat e rezervuar